Mladinski fotografski natečaj 2020

In Novice by klsklub

Natečaj za mlade ustvarjalce na področju avtorske fotografije, ki ga organizira Klub logaških študentov.

Natečaj ima predpisano temo – Samoizolacija in je odprt za avtorice in avtorje od 15. do 30. leta starosti.

Sprejemamo dela, ki sodijo v paleto fotografskih in s fotografijo povezanih praks (fotografija, foto-montaža, foto-kolaž, itd.).

Prva nagrada prinaša bon v vrednosti 150€, ki ga podarja podjetje Digifot. Izbrani avtorji pa bodo svoja dela razstavili na ulicah Ljubljane v sklopu TAM-TAMove Ulične galerije v času epidemije.

ŽIRIJA

O izboru del bo odločala petčlanska žirija v sestavi žurnalistke in fotografinje Mete Krese, fotografa in predavatelja Primoža Lukežiča, kulturne piarovke Urške Comino, predsednika Društva likovnikov Logatec Janeza Ovsca ter absolventa fotografije in aktivista Kluba logaških študentov Luka Jereba.

PRIJAVA NAJ VSEBUJE:

• serijo fotografij na dano temo, ki vsebuje največ 10 fotografij, v resoluciji vsaj 1800 pikslov po daljši stranici v PDF ali JPG formatu;
• vsebinsko utemeljitev projekta od 500 do 1000 znakov;
• podatke o avtorju.

POŠILJANJE PRIJAVE

Celotna prijava naj bo poslana v eni zip datoteki, ki naj bo pravilno poimenovana: Ime_ Priimek_NaslovProjekta.zip.
Zip datoteko pošljite na elektronski naslov: natecaj.kls@gmail.com

ROK ZA PRIJAVO

Prijavitelji/ce naj prijave pošljejo najkasneje do četrtka, 31. decembra 2020, do polnoči. Kandidati bodo o rezultatih natečaja obveščeni najkasneje do petka, 15. januarja 2021.

NAŠ KONTAKT

Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu natecaj.kls@gmail.com in na socialnih omrežjih Kluba logaških študentov.

Razpis v PDF obliki